Actiecodes

Het Gooise Land heeft geregeld acties welke op de Website, Nieuwsbrief en/of via Social Media worden aangekondigd. Tijdens dit soort acties krijgt u bijvoorbeeld 10% korting door het invullen van een actiecode. Dit soort actiecodes zijn voor een bepaalde periode geldig en kunt u meerdere malen gebruiken.

Het Gooise Land verstuurt ook persoonlijke actiecodes. Een persoonlijke actiecode geeft u een x_bedrag korting op uw bestelling. Deze actiecode is voor een bepaalde periode geldig en kunt u één keer gebruiken.

Als u een actiecode heeft dan kunt u deze inwisselen bij het afrekenen. Afhankelijk van het soort actiecode geeft deze u een korting op uw totale orderbedrag. U kunt per bestelling slechts één actiecode inwisselen. Een actiecode is nooit inwisselbaar voor contanten.

Niet tevreden?

Wij doen er alles aan om een perfect product te leveren. In het geval dat u toch niet tevreden bent over een bestelling bij, kunt u direct na ontvangst van de bestelling contact met ons opnemen via het contactformulier. Geef hierin aan waar uw vraag of verzoek precies over gaat, zodat uw e-mail snel en correct beantwoord kan worden. Wij zullen uiterlijk binnen 48 uur via een e-mail  reageren. Uiteraard zullen wij er alles aan doen het probleem zo spoedig mogelijk in overleg met u op te lossen.

Helaas, er kan bij ons ook iets misgaan. Mocht u niet tevreden zijn over de afhandeling van uw vraag of verzoek? Dan verzoeken wij u vriendelijk nog eens een e-mail te sturen of te bellen naar de winkel, voor het maken van een terugbel afspraak. Wij nemen graag de tijd om u te woord te staan en spreken graag met u af dat wij u terugbellen. Dit kan ook in de avond.

Voorraad

Het artikel is momenteel niet op voorraad. U kunt dit product wel alvast reserveren door het te bestellen. Wij laten u dan zo spoedig als mogelijk weten wanneer het product kan worden geleverd. Wanneer u de levertijd te lang vindt duren, bent u vrij om de bestelling te annuleren.